Фотеља Ринг

20.660 ден22.950 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Ширина 70 цм
  • Длабина: 87 цм
  • Висина: 108 цм
  • За сите други комбинации посетете ги нашите салони
  • Штоф карта
Категории: ,

Dodić Компанијата се занимава со производство на мебел. Основана во 2003 година како мала фабрика, оттогаш бележи пораст на сите капацитети – инфраструктура, персонал, производи и знаење како најважен ресурс. Преку посветеност и работа, развиени се различни групи на производи и фокусот на производството е: аголни гарнитури, комплети ТДФ, кревети, француски кревети, каучи, софи и фотељи.

Мени