Фотеља Bela Arch

8.370 ден9.300 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии – 70 x 70см.
  • Боја по избор (Штоф карта)
  • Метална конструкција.
  • Комбинација на сунгери и силиконски влакна за поголема удобност.
  • Нови генерации на платна.
  • Дрвени ногарки.
    • ден
Категории: ,

Мени