Фотеља Валенсија

25.830 ден28.700 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии – 90 x 90см.
  • Боја по избор (Штоф карта)
  • Метална конструкција.
  • Комбинација на сунгери и силиконски влакна за поголема удобност.
  • Нови генерации на платна.
  • Дрвени ногарки.
Категории: ,

Мени