Аголна гарнитура Стела

58.500 ден65.000 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии на гарнитурата – 290 x 230см.
  • Боја по избор (Штоф карта)
  • Метална конструкција.
  • Комбинација на сунгери и силиконски влакна за поголема удобност.
  • Нови генерации на платна.
  • Метални ногарки.

Мени