Клуб маса М13

13.140 ден14.600 ден (-10%)

Производот е достапен

Модерна маса со елегантен дизајн.

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, со најсовремена технологија и софистицирани машинии и алати за обаработка на дрво како и употреба на висококвалитетни материјали. Конструкцијата достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај.

Погодни за кујна, дневна соба.

Мени