Канцелариска Столица Jazz – Black

8.000 ден

Производот е достапен

Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, пвц база, пвц Т-раконаслони и синхрон механизам со 2 рачки.

Офис и Ко. е компанија создадена да ги задоволи вашите потреби за удобност при секојдневното работење.
Комфорот и задоволство во канцелариската работа се приоритети по кои се раководи проектирањето и производството на канцеларискиот мебел.
Разноликоста на модели и материјали дава можност за избор на најдобрата комбинација при опремување на Вашето работно место, без оглед каде тоа се наоѓа.

Мени