Барска Столица Long

3.400 ден

Производот е достапен

Шанк столица на метална хром конструкција-тапацирана.

Офис и Ко. е компанија создадена да ги задоволи вашите потреби за удобност при секојдневното работење.
Комфорот и задоволство во канцелариската работа се приоритети по кои се раководи проектирањето и производството на канцеларискиот мебел.
Разноликоста на модели и материјали дава можност за избор на најдобрата комбинација при опремување на Вашето работно место, без оглед каде тоа се наоѓа.

Мени