Двосед Sanja

13.500 ден

Производот е достапен

Клуб сет, во изведба на фотеља и двосед на метални ногарки, тапацирани.

Офис и Ко. е компанија создадена да ги задоволи вашите потреби за удобност при секојдневното работење.
Комфорот и задоволство во канцелариската работа се приоритети по кои се раководи проектирањето и производството на канцеларискиот мебел.
Разноликоста на модели и материјали дава можност за избор на најдобрата комбинација при опремување на Вашето работно место, без оглед каде тоа се наоѓа.

Мени