Фотеља Практик

5.620 ден6.840 ден (-18%)

Производот е достапен

  • Димензии: 60 x 60 цм
  • Висина: 85 цм
  • Се изработува во штоф од A, B и C категорија
  • Штоф карта
Категории: ,

Од година во година, тапацираниот мебел со потпис на САВЕЛО стана познат по својот комфор, иновативниот дизајн и достапноста за секого.Нашата посветеност на партнерите и потрошувачите во изминативе 20 години не донесе на водечките позиции во производството на тапациран мебел. Разбирајќи ги потребите на нашите потрошувачи, нудиме безброј можности, креирајќи одличен производ. Природни и сертифицирани материјали во една голема палета од бои го карактеризираат нашето производство. Современ или традиционален, нашиот тапациран мебел ја комбинира удобноста и практичноста. САВЕЛО е посветен да Ви ги понуди иновациите во квалитетот, удобноста и дизајнот во тапацираниот мебел. Седнете и откријте го комфорот!

Мени