Аголна гарнитура Милано

45.110 ден50.120 ден (-10%)

Производот е достапен

Аголната гарнитура Милано е интересен, стилски и многу удобен комплет за дневна соба за луѓе со вкус и внимание на деталите.

Сет за голема аголна дневна соба кој е изработен од високо квалитетни материјали.

Механизам кој аголната гарнитура многу лесно ја претвара во кревет за спиење.

Мени