ТДФ Опус

102.960 ден114.400 ден (-10%)

Производот е достапен

 • Димензии на тросед – 240 x 105см.
 • Димензии на двосед – 205 x 105см.
 • Димензии на фотеља – 90 x 105см.
 • Боја по избор (Штоф карта)
 • Метална конструкција.
 • Комбинација на сунгери и силиконски влакна за поголема удобност.
 • Нови генерации на платна.
 • Метални или дрвени ногарки.
 • Избор на комбинација елемент по елемент.
  • ден

Мени