Аголна гарнитура Фокус

40.680 ден45.200 ден (-10%)

Производот е достапен

За Артисан

Од година во година, тапацираниот мебел со потпис на Артисан стана познат по својот комфор, иновативниот дизајн и достапноста за секого.

Визија

Нашиот млад, броен тим, цели кон создавање нови модели на тапациран мебел на кои не може да им одолеете.

Цел

Многу задоволни клиенти, успешни соработки, успешна и пријатна работа.

Мени