Тросед Тара

26.500 ден29.440 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии: 215/90/90 см со жичано јадро, простор за спиење 190/120 см
  • Штоф карта
  • * 

Инспирирани од нивното место на пазарот, познати по занаетчиското потекло, Art Sofa стана синоним за квалитет, прецизност и стил, а со помош на експертизата што ја развиваат станаа сериозен производител на тапациран мебел.

Оваа оригинална комбинација е она што му дава карактер на Art Sofa, еден од лидерите во производството на тапациран мебел. Срцето и мозокот на фабриката се наоѓаат во малиот град Врање во јужна Србија со клиенти и салони низ целата земја.

Фактот што секој ден голем број луѓе го наоѓаат идеалниот начин да го опремат својот простор за живеење со помош на Art Sofa – за нив успехот се гради на напорна работа, креативност и иновативност.

Мени