Тросед Лондон

28.000 ден31.110 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Ширина 210 цм
  • Длабина: 90 цм
  • Висина: 80 цм
  • Простор за спиење: 210 x 150 цм
  • За сите други комбинации посетете ги нашите салони
  • Штоф карта

Dodić Компанијата се занимава со производство на мебел. Основана во 2003 година како мала фабрика, оттогаш бележи пораст на сите капацитети – инфраструктура, персонал, производи и знаење како најважен ресурс. Преку посветеност и работа, развиени се различни групи на производи и фокусот на производството е: аголни гарнитури, комплети ТДФ, кревети, француски кревети, каучи, софи и фотељи.

Мени