Standart Topper наддушек

3.500 ден

3.500 ден
  • Висина на душек: 5 cm
  • Степен на цврстина: мек
  • Материјали: Ролна пу пена, полиуретенска пена, постава, влакна, плетена ткаенина
  • Ортопедски: Да
  • Терморегулација: Да
90 x 19090 x 200100 x 200120 x 200140 x 200150 x 200160 x 200180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Standart topper ќе го збогати Вашиот душек со нов слој на удобност, мекост и ќе го продолжи векот на траење на Вашиот душек.

Almero Standart наддушеци се густо исполнети со мешавина од најфини влакна за врвна удобност.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени