Elegance душек

6.500 ден

6.500 ден
  • Висина: 24цм
  • Плетена ткаенина
  • Ортопедски
  • Тврд филц
  • Слоеви за удобност
  • Топлински баланс
  • Херкул жичено јадро
  • Отвори
90 x 190
90 x 200
100 x 200
120 x 200
140 x 200
150 x 200
160 x 200
180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Системот со Херкул жичено јадро е опремен со двојно повеќе пружини отколку другите кревети. Со 180 Херкул жичени јадра на еден метар квадратен, нема потреба да се користи многу пена за зацврстување на душекот и на душекот му се овозможува да диши. Тежината од телото рамномерно се распределува по должината на душекот, а притисокот што душекот го создава врз телото се намалува. Колку е поголем бројот на пружини во душекот, толку поголем број од нив доаѓаат во контакт со телото и му даваат идеална анатомска и ортопедска потпора во секоја позиција. Тој има подолг век на траење од другите душеци.

Овој душек, поради поголемиот број пружини, може да трпи секакви видови притисоци од телото.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени