Natura soft душек

4.350 ден

4.350 ден
  • Висина: 22цм
  • Плетена ткаенина
  • Мек филц
  • Тврд филц
  • Херкул жичено јадро
  • Отвори
  • Двостран
90 x 190
90 x 200
100 x 200
120 x 200
140 x 200
150 x 200
160 x 200
180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Системот од Херкул жичени јадра што се користи кај Natura Soft душеците го распоредува притисокот врз секоја пружина и нуди одлични ортопедски услови за спиење.

Душеците со Херкул жичени јадра имаат двојно повеќе пружини и му даваат баланс на телото на тој начин што обезбедуваат контакт со сите негови делови. Во хармонија со тапетарските работи, тие нудат внимателен баланс помеѓу цврстина и мекост. Сите пружини што ги користиме се наше сопствено производство.

Душеците изработени од два различни вида на филц му даваат потпора на секој дел од Вашето тело, а отворите му даваат на душекот да дише и овозможуваат зголемен проток на воздух за поспокојно спиење.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени