Dreamer душек

16.000 ден

16.000 ден
  • Висина: 30цм
  • Антибактериски
  • Удобна пена
  • Систем со џебно жичено јадро со 5 зони
  • Двострани
  • Раскошно ватирани
90 x 190
90 x 200
100 x 200
120 x 200
140 x 200
150 x 200
160 x 200
180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Благодарение на системот на џебно јадро составен од пружини сместени во џебови и независни едни од други, воопшто нема да ги сетите движењата на партнерот врз душекот.

Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Утврдено е дека на човечкото тело има неколку различни зони врз кои се создава притисок при лежење, а душеците со џебно жичено јадро, со својата структура од пет различни степени на тврдост, му даваат најдобра можна потпора на телото, го регулираат протокот на крв и ги сведуваат несаканите движења на минимум. Благодарение на структурата која е поделена на пет анатомски зони, т.е. пет различни нивоа на тврдост, Вашиот душек се приспособува на петте различни зони на телото и со тоа помага да се одржува нормалниот крвен притисок и се намалува бројот на превртувања во текот на спиењето.

Додека антибактериската ткаенина што се користи од двете страни одржува идеален топлински баланс, нејзината растителна структура го сведува на минимум создавањето на живи организми во внатрешноста на душекот.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени