Аголна гарнитура Хималиа

39.010 ден43.340 ден (-10%)

Производот е достапен

Аголната гарнитура Хималиа ги поседува сите елементи за обликување на пријатен животен простор.

Изработена од високо квалитетни материјали и сет кој е достапен во повеќе бои.

Брзо и лесно се претвара во простор за спиење.

Табуретка која со својата едноставност и мобилност се прилагодува во Вашата соба.

Мени