Аголна гарнитура Фокс

58.410 ден64.900 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии на гарнитура: 280 x 190cm
  • Боја по избор (Штоф карта)
  • Метална конструкција.
  • Комбинација на сунгери и силиконски влакна за поголема удобност.
  • Нови генерации на платна.
  • Метални или дрвени ногарки.
  • Избор на агол.
  • Избор на модулација елемент по елемент.

Мени