Аголна гарнитура Бастија

55.900 ден62.110 ден (-10%)

Производот е достапен

Аголна гарнитура Бастија совршено ќе се вклопи во Вашиот дом на кој ќе му понуди модерен изглед, а седењето на гарнитурата на Вас ќе ви овозможи инзвонредна удобност.

Овој модел е достапен за производство во голем број на висококвалитетни штофови.

Мени