ТВ Комода Анкона

44.350 ден

Производот е достапен

  • Висечки елементи: 400x300x1000
    • Долен дел: 1800x400x450
  • Тон карта

INTER-EXPORT е компанија за мебел лоцирана во Струмица, Македонија, основана со приватен капитал уште од 01.01.1991. Главната цел е производство на високо квалитетен мебел од масивно дрво.

INTER-EXPORT користи модерна технологија за обработка на дрво и медијапан, но дава голем акцент на рачната доработка на секое парче мебел, што е неопходно за стилот на производи кои ние ги произведуваме. Производите се фарбани и лакирани со бои и лакови кои ги исполнуваат највисоките еко стандарди.  Најважната карактеристика на нашата компанија е целосна флексибилност за адаптација на побарувачката на пазарот и континуирано следење на новите трендови во дизајнот.

Мени