ТДФ Хелсинки

60.810 ден67.570 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии:
    • Тросед: 155/110/90 см со жичано јадро
    • Двосед: 125/110/90 см со жичано јадро
    • Фотеља: 85/110/90 см со жичано јадро
  • Штоф карта

    * 

Инспирирани од нивното место на пазарот, познати по занаетчиското потекло, Art Sofa стана синоним за квалитет, прецизност и стил, а со помош на експертизата што ја развиваат станаа сериозен производител на тапациран мебел.

Оваа оригинална комбинација е она што му дава карактер на Art Sofa, еден од лидерите во производството на тапациран мебел. Срцето и мозокот на фабриката се наоѓаат во малиот град Врање во јужна Србија со клиенти и салони низ целата земја.

Фактот што секој ден голем број луѓе го наоѓаат идеалниот начин да го опремат својот простор за живеење со помош на Art Sofa – за нив успехот се гради на напорна работа, креативност и иновативност.

Мени