Стол С027М Клои метал

5.920 ден

Производот е достапен

    • ден
    • ден
Категории: ,

Модерна столица, дизајнирана по последните светски трендови. Столот Клои е нашиот best-seller кој со својот уникатен дизајн оплемени многу домови и угостителски објекти.

Дизајнирана за модерни ресторани, барови и трпезарии. Трпезариска столица за сите љубители на уникатниот дизајн и квалитет.

Мени