Стол С027 Клои

5.590 ден

Производот е достапен

Категории: ,

Столот Клои е нашиот best-seller кој со својот уникатен дизајн оплемени многу домови и угостителски објекти.

Безвременскиот дизајн со честер елементи во комбинација со мебел штоф плиш се причина зошто секој дизајнер или архитект го избира овој модел.

Мени