Стол С025 Аника

6.650 ден

Производот е достапен

    • ден
    • ден
Категории: ,

Столица Аника, на прв поглед потсетува на фотеља е гаранција за удбност и квалитет. Високиот наслон и раконаслони допринесуваат за анатомско седење и за повеќе часовно уживање.

Столот Аника е карактеристичен и единствен по својата намена, идеален како канцелариски стол, столица за ресторани, трпезарија или како столица за Вашето биро каде што ќе работите од удобноста на Вашиот дом.

Мени