Стол B-037A Зои

7.860 ден8.730 ден (-10%)

Производот е достапен

Едноставен, удобен и издржлив – барскиот стол Зои го отсликува минималистичкиот дизајн. Благодарение на големата слободна површина за седење со сигурност ке ја пронајдете омилената положба и ќе уживате со часови без разлика дали сте во вашата кујна на кујнскиот остров или во омилениот бар.

Мени