Стол B-034A Наоми

7.700 ден8.560 ден (-10%)

Производот е достапен

Барска столица, која освојува на прв поглед со својот минималистички изглед и прави линии. Металните ногарки, нудат стабилност, а заедно со висококвалитетниот мебел штоф формираат барски стол кој ќе трае со генерации.

Мени