Стол B-027B Клои

8.200 ден9.210 ден (-11%)

Производот е достапен

Барскиот стол Клои во класичен стил, со модерен индустриски пресврт. Честер елементите, искомбинирани со метални модерни ногари ја прават оваа барска столица единствена по својот изглед.

Мени