Претсобје Равена

7.600 ден 5.700 ден

7.600 ден 5.700 ден
  • Ширина 100,0 cm
  • Длабина 29,0 cm
  • Висина 191,5 cm
Венге
Сонома храст
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Претсобје РАВЕНА, во венге или сонома даб дезен, се состои од два практични дела кои ќе Ви овозможат адекватно да ги сместите Вашата омилена облека и обувки. Горниот дел кој се фиксира на ѕид содржи закачалки и огледало, додека пак долниот дел е со две отворени полици и затворен сегмент за сместување на обувки.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени