MemoryPed наддушек

7.400 ден

7.400 ден
  • Висина на душек: 5 cm
  • Степен на цврстина: Мек
  • Материјали: HR мемориска пена, заштитен прекривач, постава, силиконска бела-мека волна, антибактериска ткаенина, патент.
  • Ортопедски: Да
  • Терморегулација: Да
90 x 19090 x 200100 x 200120 x 200140 x 200150 x 200160 x 200180 x 200
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

За дополнителен слој на удобност, додадете на Вашиот Almero душек еден од нашите софистицирани наддушеци.

Наддушеците му даваат на душекот дополнителен комфор за уште поголема удобност, мекост и заштита. Нашите MemoryPed наддушеци се густо исполнети со мешавина од најфини влакна за врвна удобност.

Дополнителни информации

Големина на душек

, , , , , , ,

Мени