Гардеробер ФОРТУНА Ф1

9.060 ден

9.060 ден
  • Ширина (cm): 50
  • Длабочина (cm): 52
  • Висина (cm): 222
  • Материјал на фронтот: Иверка
  • Материјал на корпусот: Иверка
  • Закачалка: ДА
  • Кант трака: ABS 0.4 mm
Избриши

“Почувствувај ја разликата“, е слоган но и инспирација, за во секој од 1200 артикли, кои ги произведува Матис Групацијата, да внесеме принципи според кои се раководиме од самиот почеток.

Затоа, квалитетот, дизајнот и пристапноста се предности кои ќе ги препознае секој купувач. Со купувањена мебел од Матис групацијата, вие инвестирате во квалитетот на вашиот живот. Водејќи се од визијата да стане регионален лидер во производството и квалитетот.

МАТИС ГРУП во Србија ина 27 малопродажни салони за матис мебел и над 150 дистрибутери.

Извозот е организиран преку сопствени фирми во змејата и околината каде имаме 5 салони за мебел и дистрибутери во 14 земји во Европа.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

, ,

Мени