Аголна гарнитура Брисел

73.130 ден81.260 ден (-10%)

Производот е достапен

  • Димензии: 315 x 240 цм
  • За сите други комбинации посетете ги нашите салони
  • Штоф карта

Dodić Компанијата се занимава со производство на мебел. Основана во 2003 година како мала фабрика, оттогаш бележи пораст на сите капацитети – инфраструктура, персонал, производи и знаење како најважен ресурс. Преку посветеност и работа, развиени се различни групи на производи и фокусот на производството е: аголни гарнитури, комплети ТДФ, кревети, француски кревети, каучи, софи и фотељи.

Мени