Витрина Умбриа POP

Производот не е достапен за онлајн продажба

6.860 ден 5.145 ден

6.860 ден 5.145 ден
  • Ширина 67,5 cm
  • Длабина 33,0 cm
  • Висина 130,5 cm
Златен храст / ЦрнаЗлатен храст / ЦрнаСив храст / ЦрнаСив храст / Црна
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Витрината УМБРИА POP е дел од истоимената колекција која допринесува Вашиот дом да биде опремен според најновите ентериерски стандарди. Се состои од два сегменти со внатрешни прегради, од кои еден е затворен а друг отворен.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени