Витрина Умбриа 1K VS

Производот не е достапен за онлајн продажба

9.350 ден 7.013 ден

9.350 ден 7.013 ден
  • Ширина 53,5 cm
  • Длабина 33,0 cm
  • Висина 191,5 cm
Златен храст / ЦрнаЗлатен храст / ЦрнаСив храст / ЦрнаСив храст / Црна
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Витрината УМБРИА 1K VS е дел од истоимената колекција која допринесува Вашиот дом да биде опремен според најновите ентериерски стандарди. Се состои од затворен, полузастаклен сегмент во кој може по желба да се додаде LED осветлување.

* Напомена: Цената е без LED осветлување.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени