Витрина Кент POP N

8.235 ден10.980 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 99,5 cm
  • Длабина 36,5 cm
  • Висина 146,5 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бел храст

Категории: ,

Витрината KENT POP N, во дизајн на бел и сив даб, има системи за полици сместени во затворен и отворен дел, идеално смислен употреблив простор погоден за прикажување на вашиот омилен декор, книги и спомени. Тоа е дел од истоимената колекција што носи дизајнерски чекор во креирањето на ентериер решенија за дневна соба, спална соба или претсобје.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени