Витрина Ензо 2K VS1 190

10.740 ден14.320 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Širina 77,5 cm
  • Dubina 35,0 cm
  • Visina 190,0 cm

Боја / Дезен: Црно дрво / Бела лак фолија

Категории: ,

Двокрилната витрина ЕНЗО 2K VS1 190, во декор на бело, црно дрво и бела лак фолија, со полу-застаклени вертикално дизајнирани полици, е функционален дел од системот за елементи ЕНЗО. Оваа колекција претставува современа мешавина на симетрична, јасна форма, како и доминантен контраст на трупот во текстура на црно дрво и фронтовите обложени со лак бела фолија. Автентичниот дизајн на елементите од колекцијата ENZO носи визуелна транспарентност во просторот, што дополнително придонесува за уникатната естетика на околината. Посебна придобивка на оваа витрина е можноста за додавање на LED осветлување.

* Напомена: Цената е без осветлување.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени