Витрина Берт 2К VS1

8.325 ден11.100 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 90,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 127,0 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бела лак фолија

Категории: ,

Вирина БЕРТ 2К ВС1, во сив даб дезен со бела лак фолија, поседува транспарентен простор за сместување на вашиот омилен куќен декор. Дел е од истоимената колекција која носи современ тематски концепт за уредување на дневниот простор. Овој модел на витрина опционално можете да го освежете со вградување на ЛЕД светилки.

*Напомена: цената е без осветлувањето.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени