Витрина Берт 1K VS

8.325 ден11.100 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 60,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 190,0 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бела лак фолија

Категории: ,

Витрина БЕРТ 1К ВС, во сив даб дезен со бела лак фолија, поседува полустаклен сегмент кој визулено го збогатува просторот благодарение на комбинацијата од стаклени и стандардни полици. Истиот е дел од истоимената колекција која носи современ тематски концепт за уредување на дневниот простор.

Овој модел на витрина опционално можете да го освежите со вградување на ЛЕД осветлување.

*Напомена : цената е без осветлувањето.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени