ТВ комода Зои

6.045 ден8.060 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 152,0 cm
  • Длабина 40,0 cm
  • Висина 44,5 cm

Боја / Дезен: Црно дрво / Бела лак фолија

ТВ комода ЗОИ се состои од странично позиционирани затворени сегменти и отворени полици од стакла во средишниот дел. Оваа комода може идеално да се вклопи во модерна дневна соба. Додаден бенефит на овој модел е можноста за вградување на LED осветлување.

Простор за ТВ – 1520 mm

* Напомена: Цената е без LED осветлување

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени