ТВ комода Кент 150

6.375 ден8.500 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 151,5 cm
  • Длабина 43,5 cm
  • Висина 49,5 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бел храст

ТВ комода КЕНТ 150 во бел и сив храст дезен, поседува отворен сегмент надополнет со две практични фиоки. Тоа е дел од истоимената колекција што носи дизајнерски чекор во креирањето на ентериер решенија за дневна соба, спална соба или претсобје.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени