ТВ комода Ензо TV 150

5.918 ден7.890 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 153,0 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 38,5 cm

Боја / Дезен: Црно дрво / Бела лак фолија

ТВ комода ЕНЗО TV 150, во декор на бело, црно дрво и бела лак фолија, е функционален дел од системот за елементи ЕНЗО. Оваа колекција претставува современа мешавина на симетрична, јасна форма, како и доминантен контраст на трупот во текстура на црно дрво и фронтовите обложени со лак бела фолија. Автентичниот дизајн на елементите од колекцијата ENZO носи визуелна транспарентност во просторот, што дополнително придонесува за уникатната естетика на околината.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени