ТВ комода Берт TV 160

7.200 ден9.600 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 160,0 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 52,0 cm

Боја / Дезен: Сив храст / Бела лак фолија

ТВ комода БЕРТ ТВ 160, во сив даб дезен со бела лак фолија, поседува пректични затворени делови, како и отворен сегмент погоден за аудио-визуелна опрема. Дел е од истоимената колекција која носи современ тематски концепт за уредување на дневниот простор. Овој модел на ТВ полица опционално можете да ја освежете со вградување на ЛЕД осветлување.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени