Стол С022К Мона Честер

5.110 ден

Производот е достапен

    • ден
    • ден
Категории: ,

Безвременска класика која секогаш е во тренд. Столот Мона Честер е специфичен по честер елементи на високиот наслон и удобност.

Оваа столица е одлично решение за трпезарија или ресторан, каде ќе внесе рустикален стил во домот, а со големиот избор на штоф ќе може лесно да го вклопите.

Мени