Регал Витербо

Производот не е достапен за онлајн продажба

11.810 ден 8.860 ден

11.810 ден 8.860 ден
  • Ширина 208,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 170,0 cm
Сив храст / ЦрнаСив храст / Црна
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Регал ВИТЕРБО со издигнатото просторно позиционирање со помош на високите ногарки, во потполност ќе допринесе за естетското и функционалното опремување на просторот.

Димензиите на просторот за ТВ се ~1200x900mm.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени