Регал Тото

Производот не е достапен за онлајн продажба

13.680 ден 10.260 ден

13.680 ден 10.260 ден
  • Ширина 204,0 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 174,5 cm
Бетон / БелаБетон / БелаСив храст / БелаСив храст / Бела
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Регал ТОТО претставува компактен модел на регал за фукционално и естетско уредување на дневниот простор. Симетричната композиција од отворени, затворени и стаклени полици, ја истакнуваат исклучителната практичност.

Дополнителен естетски атрибут претставува можноста за додавање на ЛЕД осветлување.

Димензии на просторот за ТВ 1235 x 940 mm.

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени