Регал Сиена

Производот не е достапен за онлајн продажба

23.760 ден 17.820 ден

23.760 ден 17.820 ден
  • Ширина 251,0 cm
  • Длабина 40,0 cm
  • Висина 195,0 cm
Сив храст / Бела лак фолијаСив храст / Бела лак фолијаСив храст / Песок лак фолијаСив храст / Песок лак фолија
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Регалот СИЕНА идеално ќе се вклопи во секој дневен простор. Регалот СИЕНА поседува иновативно профилирани полузастаклени елементи кои допринесуваат за современото уредеување на домот. Постои можност и за додавање на ЛЕД осветлување.

*Напомена: цената е без осветлувањето.

Димензиите на просторот за ТВ се ~1200x1000mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени