Регал Прато

16.425 ден21.900 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 264,0 cm
  • Длабина 41,5 cm
  • Висина 182,0 cm

Боја / Дезен: Бела / Црно дрво / Бела лак фолија

Регал ПРАТО,  со дезен од бело во комбинација со црно дрво и предници обложени со бела  3D MDF лак фолија, идеално ќе се вклопи во секој дневен простор. Регалот ПРАТО има полузастаклени елементи кои уште повеќе допринесуваат за модерниот дизајн. Можете по желба дополнително да го украсите со ЛЕД осветлување.

Димензиите на просторот за ТВ ~1200x900mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени