Регал Портофино

10.740 ден14.320 ден (-25%)

Производот не е достапен за онлајн продажба

  • Ширина 225,5 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 173,5 cm

Боја / Дезен: Бела / Бела лак фолија / Црна

Регал ПОРТОФИНО, со дезен од бело во комбинација со црно дрво и предници обложени со бела  3D MDF лак фолија со аликации, совршено се вклопува во Вашата дневна соба. Регалот ПОРТОФИНО има отворени и полузастаклени елементи кои уште повеќе допринесуваат за модерниот дизајн.

Димензиите на просторот за ТВ ~1200x900mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

Мени