Регал Парма

Производот не е достапен за онлајн продажба

17.750 ден 13.313 ден

17.750 ден 13.313 ден
  • Ширина 262,5 cm
  • Длабина 35,0 cm
  • Висина 180,0 cm
Бетон / БелаБетон / БелаСив храст / БелаСив храст / Бела
Избриши
SKU: N/A Категории: ,

Регал ПАРМА ви овозможува комплетно опремување на дневниот простор , благодарение на исклучително преактичниот распоред на отворени и затворени полици. Дизајнот на регалот ПАРМА ви нуди можност за позиционирање во просторот во различни димензии, благодарение на одвојливите целини на елементите.

Димензии на просторот за ТВ  ~1200x900mm

Дополнителни информации

Боја / Дезен

,

Мени